Καλώς ήλθατε!

Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο της Α' Χειρουργικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το ιστολόγιο δημιουργήθηκε σε μια προσπάθεια εγκυρότερης και εγκαιρότερης ενημέρωσης και επικοινωνίας των ενδιαφερομένων (Μελών Δ.Ε.Π., Ειδικευομένων, Φοιτητών κλπ) όσον αφορά τα θέματα και τη λειτουργία της Κλινικής μας. Για τη ροή των ανακοινώσεων επιλέξτε "Ανακοινώσεις" στο μενού στη δεξιά στήλη.

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ Ι ΚΑΙ ΙΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΠρόγραμμα πτυχιακών εξετάσεων
Ιουνίου - Ιουλίου
Ακαδημαϊκού Έτους 2015 -2016


1.      Οι εξετάσεις στο μάθημα της Χειρουργικής Παθολογίας Ι θα διεξαχθούν τη  Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016 και ώρα 14:00.
2.      Οι εξετάσεις στο μάθημα της Χειρουργικής Παθολογίας ΙΙ θα διεξαχθούν τη  Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016 και ώρα 14:00.

Προσοχή : Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει οπωσδήποτε να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και τη Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016  και ώρα 12:00.Σας υπενθυμίζουμε ότι οι φοιτητές που φοιτούν στο 11ο και 12ο εξάμηνο έχουν δυνατότητα να εξετασθούν με το πρόγραμμα των επί πτυχίω φοιτητών στα μαθήματα που δικαιούνται (δηλαδή σε αυτή την εξεταστική, εξετάζονται στα εαρινά μαθήματα).

Η συμμετοχή στην εξέταση μαθήματος, κατ’ αυτή την εξεταστική περίοδο, μπορεί να είναι μόνο μία φορά.