Καλώς ήλθατε!

Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο της Α' Χειρουργικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το ιστολόγιο δημιουργήθηκε σε μια προσπάθεια εγκυρότερης και εγκαιρότερης ενημέρωσης και επικοινωνίας των ενδιαφερομένων (Μελών Δ.Ε.Π., Ειδικευομένων, Φοιτητών κλπ) όσον αφορά τα θέματα και τη λειτουργία της Κλινικής μας. Για τη ροή των ανακοινώσεων επιλέξτε "Ανακοινώσεις" στο μενού στη δεξιά στήλη.

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 4ΟΥ ΕΤΟΥΣ


Ανακοίνωση – Έναρξη Μαθημάτων 4ου Έτους (7ο εξάμηνο)

Σας ενημερώνουμε ότι η έναρξη μαθημάτων του 7ου εξαμήνου – Χειρουργική Παθολογία Ι, θα είναι τη Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019, και ώρα 8:30π.μ. στο Αμφιθέατρο «Φ. Φέσσας», στον 1ο όροφο, του Λαϊκού Νοσοκομείου.
Κάθε Τρίτη  8:30π.μ. έως 11:00π.μ. θα γίνονται θεωρητικά μαθήματα στο Αμφιθέατρο «Φ. Φέσσας»  και κάθε  Πέμπτη 8:30π.μ έως 11:π.μ.υποχρεωτική άσκηση στους θαλάμους της Α΄ Χειρουργικής Κλινικής.
Προσοχή !!!Σας τονίζουμε ότι σε όλη τη διάρκειατου Ακαδημαϊκού Έτους 2019-2020, δηλαδή στο 7ο και 8ο εξάμηνο, οι φοιτητές έχουν δικαίωμα να κάνουν μέχρι 4 απουσίες.
Σε περίπτωση παραπάνω των τεσσάρων απουσιών, δε θα είναι δυνατή η εξέταση του μαθήματος, παρά μόνο μετά  την αναπλήρωση των χαμένων μαθημάτων στους θαλάμους, η παρακολούθηση των οποίων είναι υποχρεωτική. 
Επίσης, μέχρι την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019, όσοι φοιτητές έχουν κάνει αίτηση αμοιβαίας αλλαγής θα πρέπει να φέρουν στη Γραμματεία της Α΄ Χειρουργικής Κλινικής, τη σφραγισμένη αίτηση από τη Γραμματεία της Ιατρικής Σχολής.
Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί το αναλυτικό  πρόγραμμα μαθημάτων.